Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.
Mięso z jelenia ma cztery razy więcej witamin i składników mineralnych niż mięso ze zwierząt hodowlanych. Szczególnie wyróżnia się wysoką zawartością witamin z grupy B. Dostarcza organizmowi także magnez, wapń, potas oraz fosfor. Ma więcej żelaza niż mięso czerwone.
Zawartość wieprzowiny zapewnia w diecie prawidłową proporcję białek i tłuszczy oraz drogocenne aminokwasy.
Jagody są bogate w witaminę C. To także cenne źródło antyoksydantów.
Pokrzywa oczyszcza z toksyn i zwiększa ilość czerwonych krwinek.
Składniki analityczne (%): Białko surowe: 12,8%, Tłuszcz surowy: 7,4%, Popiół surowy: 1,8%, Włókno surowe: 0,9%, Wilgotność: 75,4%, Wapń: 0,3%, Fosfor: 0,2%
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.